Rabu, 18 November 2009

Biar gambar menceritakan segalanya...










4 ulasan:

  1. tika ... aku suka tengok gambar aimy masa dia senyum yang kat atas. nampak dia ceria sangat dan sungguh gembira. apa pun, all the best n tak sangka aku kawan aku kawan kepada kawan aku ekekeke ~AJ~

    BalasPadam
  2. ko ke Aj hehehe
    Gambar Aimy tu diambil masa kenduri Doa Selamat Parents nak gi Haji + Aqiqah Aimy..hehe. Sure laa dia ceria, dah aqiqah hehe.

    Tapi aimy memang gitu, suka tersengih bongeh.. ceria budaknya..hehe. MAsa tu rambut dah panjang semula...hehe.

    BalasPadam
  3. comeynya baby hang TIKA
    gerem lar aku (he he he)

    BalasPadam
  4. Dila haha...geram kalu, mai tulun amik gambar..Ko amik gambar cun laa.. aku sukak! hehe

    BalasPadam

Letakkan apa jua rasa hatimu terhadap tulisanku

Catatan Popular