Selasa, 20 September 2011

Adani's 5th birthday










Adani paling excited dengan birthday. Asyik bertanya sepanjang tahun. Akhirnya 13 September datang dan berlalu. Dah besar anak manja yang suka merajuk ni hehe.

Kami blur nak beli hadiah apa buat dia. Asyik buku, mainan, baju etc.. Tapi beli juga tshirt barbie untuk dia. Murah jer hehe. Akhirnya aku belikan whiteboard sederhana besar beserta set marker pen, duster, magnet button, dan buku latihan untuk Adani. Boleh dimanfaatkan bersama kakak dan adiknya hehe. Mereka ni memang suka melukis dan menulis. Apapun Adani suka dan happy dengan pilihanku.

Disertakan pula dengan kad birthday comel..wah berbunga hatinya. Tersenyum malu kegembiraan..kikiki.

Hari ni genap Aimy 2 tahun 5 bulan..

Published with Blogger-droid v1.7.4

2 ulasan:

  1. hepi belated besday utk Adani dari auntie ye..

    BalasPadam
  2. Terima kasih auntie Azma ;)

    BalasPadam

Letakkan apa jua rasa hatimu terhadap tulisanku

Catatan Popular